Brunch & Babybal

Clown ?????
DJ’s Guido & Theo Shakin DJ’s

 

 

Het meest magische en stampende feest van de omgeving

Zondag 20 februari, 12.00 uur / 14.11 uur

Gemeenschapshuis de Stip,  Past. D. Hexstraat 10

Entree is GRATIS!

 

Op 20 februari is het weer zover… de Geulmennekes organiseren dan hun jaarlijkse brunch voor alle kinderen wonend in Meerssen, die in groep 1 t/m 8 zitten. (Je kan dus ook meedoen als je niet hier op school zit maar wel in Meerssen woont). Prinsenpaar, ceremoniemeester en de raad van 11 van de Geulmennekes nodigen jullie uit om samen met ons te brunchen. De brunch begint om 12.00 uur, het eten duurt tot ca. 13.00 uur. Aansluitend begint een fantastische carnavalsmiddag, het Babybal. Ook ouders en familieleden mogen dan komen, maar pas om 14.00 uur.

(Vanaf 14.00 uur leggen wij de verantwoording terug bij de ouders, want dan kunnen wij niet meer opletten. Kom jullie kind(eren) dan ook ophalen als jullie niet blijven tijdens deze middag.)

 

Willen jullie aan deze heerlijke brunch deelnemen, zodat jullie een goede bodem hebben om te kunnen hossen en springen tijdens het Babybal, dan moeten jullie je wel even opgeven. Inschrijven voor de brunch kan met het formulier helemaal onderaan deze pagina. Wanneer je je opgeeft, kom dan ook, want anders moeten we eten weggooien.

 

Na de brunch trakteren wij jullie om te beginnen op de magische kunsten van clown ?????. Daarna gaat er iets gebeuren waarvan wij zeker weten dat er nog lang over nagepraat zal worden, want samen met niemand minder dan de Shakin DJ’s gaan wij de Stip een meter of twee dieper de grond in heien! Dat mag je dus niet missen!

Wij nodigen jullie allemaal uit om samen met de Geulmennekes en hun Prinsenpaar er een geweldige middag van te maken, en de entree… DIE IS GRATIS!

 


 

!!! DE INSCHRIJVING VOOR DE BRUNCH IS GESLOTEN !!!