Club van 22

 

DeStipNaar aanleiding van het 4×11 jarig jubileum heeft Stichting De Geulmennekes de “Club van 22 “ opgericht. Het is de bedoeling om zoveel mogelijk leden voor deze club te werven die de Geulmennekes een warm hart toe dragen. Ook via onze website vragen wij jullie om lid te worden van de “Club van 22 “. Wanneer je lid wordt bieden wij het volgende lidmaatschapspakket aan.

● Bij Keenger Oonderein en Babybal, als je komt, krijgt je 2 consumptiebonnen aangeboden.
● Vermelding op de beamer tijdens onze activiteiten, wanneer je dit wenst.

Aanmelden als lid kan via het formulier helemaal onderaan deze pagina.

 

De Geulmennekes bedanken…

 

Ton Vandewall Jan Wieken
Harold Kleijnen Bjorn Molling
Hub Conings Chris Habets
Ron Knols Iwan Stijns
Paul Meulenberg Jean Tummers

 … en tevens alle niet met naam genoemde leden.

 

 

Inschrijfformulier Club van 22
Als je lid wil worden van de Club van 22 dan kan dat door het invullen van onderstaand formulier, én het overmaken van € 22,- op IBAN: NL29 RABO 0132673223 t.n.v. De Geulmennekes te Meerssen, o.v.v. naam en adres. Let op! Alle velden zijn verplicht. Je bent dan lid voor het komende/lopende seizoen. Rond 11 november ontvang je van ons een email waarin wij vragen of je je lidmaatschap wil verlengen. Enkele minuten na je aanmelding ontvang je op het email adres dat je hebt opgegeven een bevestiging van jouw inschrijving. Als je deze mail niet binnen enkele minuten ontvangt, controleer dan eerst jouw mappen voor spam of ongewenste post. Mogelijk is de email hierin terecht gekomen. Kun je hem ook daar niet vinden? Neem dan even contact met ons op via info@geulmennekes.nl
 

Gegevens

 

Privacy

 

Controle

Privacy   

Stichting De Geulmennekes hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Wij doen er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. Stichting De Geulmennekes houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming. In onze Privacy policy willen wij heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

::lees hier voor onze privacy policy

::lees hier voor onze AVG verklaring