Raad van 11

Ceremoniemeester Jayson
Geulmenneke Bryan
Geulmenneke Djayden
Geulmenneke Giano
Geulmenneke Quinn
Geulmenneke Lyncey
Geulmenneke Noa
Geulmenneke Zara
Geulmenneke Zeb

 

Zou jij ook een Geulmenneke willen zijn…?

Lijkt het jou leuk om samen met je vriendjes en vriendinnetjes te hossen en te springen in De Stip?

Allerlei leuke uitstapjes te maken?

Samen carnaval te vieren?

En zeker niet te vergeten, om op carnavals maandag met de carnavalswagen mee te gaan in de optocht van Meerssen?

VRAAG DAN AAN JE OUDERS/VERZORGERS OM JE AAN TE MELDEN!!!

 

Alle jongens en meisjes uit groep 5, 6, 7 en 8 die in Meerssen wonen kunnen zich opgeven. Uit de aanmeldingen worden 11 kinderen geloot (en misschien wel de nieuwe Prins gekozen!).

 

 

 

 

Inschrijfformulier seizoen 2021/2022
Beste ouder/verzorger

Met dit formulier kun je jouw kind inschrijven voor de Raad van 11. Let op! Alle velden zijn verplicht. Enkele minuten na de aanmelding ontvang je op het email adres dat je hebt opgegeven een bevestiging van de inschrijving. Als je deze mail niet binnen enkele minuten ontvangt, controleer dan eerst jouw mappen voor spam of ongewenste post. Mogelijk is de email hierin terecht gekomen. Kun je hem ook daar niet vinden? Neem dan even contact met ons op via info@geulmennekes.nl

De inschrijving sluit op 30 oktober 2021. Hierna krijgen de nieuwe leden een mail van het bestuur met daarin verdere informatie en een uitnodiging voor de informatieavond.

I.v.m. de privacywetgeving verzamelen wij via deze weg géén gegevens van de kinderen. Tijdens de informatieavond vragen wij jullie schriftelijke toestemming deze gegevens te verwerken.

 

Gegevens

 

Privacy

 

Controle

Privacy   

Stichting De Geulmennekes hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. Wij doen er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. Stichting De Geulmennekes houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming. In onze Privacy policy willen wij heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

::lees hier voor onze privacy policy

::lees hier voor onze AVG verklaring